INKT: Lisa Weeda

24 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens deze editie van INKT, het programma waarin lezers en schrijvers elkaar ontmoeten, is Lisa Weeda te gast. Weeda is een Nederlands-Oekraïense schrijver, literair programmamaker, scenarist, audiofan en virtual reality-regisseur. Ze werd uitgeroepen tot literair talent van het jaar 2022 in de ...

Lees meer

Tijdens deze editie van INKT, het programma waarin lezers en schrijvers elkaar ontmoeten, is Lisa Weeda te gast. Weeda is een Nederlands-Oekraïense schrijver, literair programmamaker, scenarist, audiofan en virtual reality-regisseur.

Ze werd uitgeroepen tot literair talent van het jaar 2022 in de Volkskrant. Eind 2021 bracht zij haar debuutroman uit: Aleksandra. Aleksandra vertelt het verhaal van een familie tussen Oost en West die maar niet loskomt van een gebied dat nooit rust lijkt te vinden. Lisa Weeda vond de vorm en de stem om dit indringende verhaal op een grandioze manier te vertellen. Vanavond vertelt ze over de reis die ‘Aleksandra’ tot stand bracht. Een reis die ze in opdracht van haarvierennegentigjarige grootmoeder Aleksandra naar Loegansk maakte, op zoek naar haar familiegeschiedenis.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 24 oktober 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 5,00