Insurrection + Angelic Forces

18 september, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Noord-Nederlandse legends Insurrection blenden de perfecte mix van brutaliteit, melodie en catchiness met hun verwoestende death/trash metal. Sinds 2008 zijn ze al bezig met het uitspuwen van muziek die je oren doen bloeden, op een goede manier! In 2015 brachten de Friese thrashers hun debuut EP ‘C...

Lees meer

Noord-Nederlandse legends Insurrection blenden de perfecte mix van brutaliteit, melodie en catchiness met hun verwoestende death/trash metal. Sinds 2008 zijn ze al bezig met het uitspuwen van muziek die je oren doen bloeden, op een goede manier!

In 2015 brachten de Friese thrashers hun debuut EP ‘Catatonic’ uit, een plaat die ze regelmatig mochten performen op podia in Nederland, zowel als Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De mannen van Insurrection werkten na het succes van hun debuut EP hard aan hun eerste full-fledged album ‘Circle of Despair’. Een album met een meer melodieuze en diverse twist aan hun verwoestende death-sound.

Bassist Wilco van der Meij verliet in 2014 zijn voormalige metalband, maar de verleiding om metal te spelen verdween absoluut niet. Angelic Forces is hier het resultaat van. Samen met zanger/gitarist en oud bandgenoot Harold de Vries en drummer Rudie Kingma begon de jacht naar het laatste puzzelstuk om de band compleet te maken, dit werd gitarist Maurice Gijsman.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 20:00

Toelichting: verplaatst van 2 april

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.00 € 8.00
Kinderen : € 8.00 (t/m 18 jaar) € 8.00 (t/m 18 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 8,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader