Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen

21 december 2022 t/m 7 januari 2023, Eurohal Zuidbroek in ZUIDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Paardensportevenement, programma op iichgroningen.nl. De afgelopen twee jaren moesten we noodgedwongen besluiten het IICH Groningen niet door te laten gaan. Als bestuur zijn we inmiddels gestart met de voorbereidingen van de 59e editie welke staat gepland van 21 december 2022 tot en met 7 januari 2...

Lees meer

Paardensportevenement, programma op iichgroningen.nl.

De afgelopen twee jaren moesten we noodgedwongen besluiten het IICH Groningen niet door te laten gaan. Als bestuur zijn we inmiddels gestart met de voorbereidingen van de 59e editie welke staat gepland van 21 december 2022 tot en met 7 januari 2023 en weer zal plaatsvinden in de Eurohallen in Zuidbroek. Wij hebben er ontzettend veel zin en hopen jullie allemaal in december weer te kunnen ontmoeten om samen te kunnen genieten van de paardensport!

Dit jaar organiseren we voor de 3e keer de Dressuurderby IICH Groningen. Deze derby is op 17 en 18 september 2022 in recreatiepark Borgerswold in Veendam. Dressuurruiters en amazones van de klasse B t/m ZZ-Licht paarden en L1 t/m Z2 pony’s kunnen zich in dit weekend plaatsen voor de finaledag tijdens het IICH Groningen. Zij rijden in dit weekend 4 dressuurproeven waarvan de beste 3 resultaten meetellen voor plaatsing voor de finaledag. B-pony en Bixie toppers mogen in dit weekend ook mee doen en strijden om de dagzege. De opgave voor de Dressuurderby IICH Groningen is geopend vanaf 10 juni 18.00 uur. Het beloofd een gezellig weekend te worden. Zien we jullie daar?

Lees minder

Links

Waar is het?

Eurohal Zuidbroek
Burgemeester Omtaweg 4
9636 EM ZUIDBROEK