Internationale Dag van de Palliatieve Zorg: Open Huis

8 oktober, Hospice De Kime in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Open Huis: Stel uw vragen aan onze vrijwilligers, zij lopen graag een rondje met u door het hospice. Bent u benieuwd hoe dat nou is in een hospice? Hoe ziet het er binnen uit en hoe gaat dat dan als je er werkt als vrijwilliger of verblijft als gast. Op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg...

Lees meer

Open Huis: Stel uw vragen aan onze vrijwilligers, zij lopen graag een rondje met u door het hospice.

Bent u benieuwd hoe dat nou is in een hospice? Hoe ziet het er binnen uit en hoe gaat dat dan als je er werkt als vrijwilliger of verblijft als gast. Op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, op zaterdag 8 oktober, van 13:30 uur tot 15:30 uur opent Hospice de Kime haar deuren aan de Westhemstraat 46 te Sneek. Uw vragen kunt u stellen aan onze vrijwilligers, zij lopen graag een rondje met u door het hospice. U bent van harte welkom!
Een hospice is een plek waar mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben in een fijne, huiselijke omgeving het laatste stukje van hun leven doorbrengen. “Geen dagen aan het leven toevoegen, maar leven aan de dagen toevoegen” is het motto van De Kime, vrij naar Cicely Saunders, een van de oprichters van de hospices zoals we ze tegenwoordig kennen.
De Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zuidwest Friesland (VPTZ-ZWF), geeft hulp en ondersteuning aan terminaal zieke mensen in hun eigen huis in heel Zuidwest Friesland maar ook in hospice de ‘Kime’ in Sneek. VPTZ-ZWF hospice de Kime is een vrijwilligersorganisatie met ruim honderd geschoolde vrijwilligers die worden aangestuurd door 3 parttime werkende coördinatoren. Er wordt nauw samengewerkt met de thuiszorgorganisaties, huisartsen, ziekenhuizen en het Netwerk Palliatieve zorg Zuidwest Friesland.

Lees minder

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 13:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Hospice De Kime
Westhemstraat 46
8608 BG SNEEK
0515 430604