Irma Krabbendam

12 juni t/m 31 juli, NH Kerk in KLEIN WETSINGE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Expositie met werken van Irma Krabbendam. Al zolang ik me kan herinneren is kunst – in haar vele facetten aanwezig in mijn leven. Op mijn 50ste heb ik de sprong gewaagd en de penseel weer vastgepakt en is mijn schilder carrière begonnen. Van alle workshops en cursussen die ik heb gevolgd wil ik er...

Lees meer

Expositie met werken van Irma Krabbendam.

Al zolang ik me kan herinneren is kunst – in haar vele facetten aanwezig in mijn leven. Op mijn 50ste heb ik de sprong gewaagd en de penseel weer vastgepakt en is mijn schilder carrière begonnen.

Van alle workshops en cursussen die ik heb gevolgd wil ik er één in het bijzonder uitlichten: Bleu et Vert van Gerrit van Meurs. In een fantastische omgeving in midden Frankrijk in het schilderachtige plaatsje Le Phaux is mijn kunst gegroeid.

Toen ik mij kon aansluiten bij de Retourdagengroep – een kunstenaarsgroep van 12 kunstenaars die elke 6 weken samenkomen om hun gemaakte werk te bespreken – heeft mijn stijl zich in rap tempo ontwikkeld. Feedback krijgen – en geven – is cruciaal in de ontwikkeling van je kunst. Het zorgt ervoor dat je kritisch blijft en afstand neemt.

Op dit moment geniet ik volop van de tijd die mijn pensionering mogelijk maakt en de ruimte die het Hogeland in Groningen mij biedt.

De weidsheid en bijzondere luchten zijn een enorme stimulans voor een landschapschilder. Er gaat geen dag voor bij dat het grote buiten mij niet roept en uitdaagt om te zien, voelen en vertalen naar het doek.
Een maal in de veertien dagen verkent een groep enthousiaste schilders onder mijn begeleiding de verschillende aspecten van de schilderkunst – van kleurenleer tot compositie, het schilderproces en de presentatie.

Daarnaast werk ik voortdurend aan mijn eigen ontwikkeling als kunstenaar. Ik werk met acrylverf, olieverf en aquarel, pastel, oliepastel en binnenkort kan ik ook aan huis etsen.

Lees minder

Data en tijden

zaterdag 12 juni 2021 t/m zaterdag 31 juli 2021

zondag : 10:00-17:00
woensdag : 10:00-17:00
donderdag : 10:00-17:00
vrijdag : 10:00-17:00
zaterdag : 10:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

NH Kerk
Valgeweg 12
9773 TK KLEIN WETSINGE
www.kerkkleinwetsinge.nl
kleinwetsinge@blgroningen.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader