It Frysk Kryst Ensemble - Kryst yn Koartsweagen

24 december, Mariakerk Kortezwaag in GORREDIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De door de Stichting podiumfrysKlassiek (pfK)eerder georganiseerde kerstconcerten waren altijd een groot succes; twee keer een uitverkochte kerk op kerstavond en uitstekende reacties. Een nieuw initiatief op een bijzondere plek: De Maria kerk in Kortezwaag. Dit prachtige kerkje aan de rand van Gor...

Lees meer

De door de Stichting podiumfrysKlassiek (pfK)eerder georganiseerde kerstconcerten waren altijd een groot succes; twee keer een uitverkochte kerk op kerstavond en uitstekende reacties.

Een nieuw initiatief op een bijzondere plek: De Maria kerk in Kortezwaag. Dit prachtige kerkje aan de rand van Gorredijk leent zich bij uitstek voor deze laagdrempelige en sfeervolle kerstconcerten voor inwoners van Gorredijk en haar wijde omgeving. Een aanrader voor een ieder die met kerst echt iets van kerstfeer wil beleven.

In het in gezellig verlichte en versierde kerkje organiseert pfK met veel enthousiasme dit jaar ‘Kryst yn Koartsweagen’.

Het Frysk Kryst Ensemble met 25 geoefende zangers onder leiding van dirigent Leendert Runia en met begeleiding van harpiste Ingrid Huetten staan garant voor kwaliteit.

Het programma volgt de gebeurtenissen van het kerstverhaal en wordt begeleid door korte, voorgelezen fragmenten met werken van bekende componisten als Britten en Praetorius.

Voor nadere informatie kijk op www.podiumfrysklassiek.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 december 2022 : 19:00 - 20:00
za 24 december 2022 : 21:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Waar is het?

Mariakerk Kortezwaag
De Leijen 29
8401 AX GORREDIJK

€ 15,00