It gelok fan Fryslân

25 september t/m 26 september, Hertenkamp (Berkenlaantje) in KOLLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een avontuurlijke audio-wandeltocht die de zintuigen opent en laat ervaren waar Fryslân gelukkig van wordt door Tryater. In de zomer van 2020 vroeg Tryater inwoners van Fryslân wat hen gelukkig maakt. De antwoorden die we van jong en oud kregen zijn verzameld en verwerkt tot een groot geluksgedicht...

Lees meer

Een avontuurlijke audio-wandeltocht die de zintuigen opent en laat ervaren waar Fryslân gelukkig van wordt door Tryater.

In de zomer van 2020 vroeg Tryater inwoners van Fryslân wat hen gelukkig maakt. De antwoorden die we van jong en oud kregen zijn verzameld en verwerkt tot een groot geluksgedicht. Aan de hand van dit gedicht creëren we een verrassende poëtische én visuele ervaring op locatie. Ga mee op reis in onze zoektocht naar geluk.
Per dorp wordt een unieke route gecreëerd. Terwijl je luistert naar het gedicht, wandel je langs bijzondere plekken en objecten die je uitnodigen om met andere ogen naar jezelf en je omgeving te kijken. De route is voor mensen uit het dorp, maar ook voor iedereen van ver daarbuiten. Elke week een andere route, elke week een andere ervaring. Want het geluk van Eastermar is anders dan het geluk van Jorwert of Wyckel. It gelok fan Fryslân is een poëtische confrontatie met geluk.

It gelok fan Fryslân strijkt nog neer in de volgende plaatsen:
11 en 12 september 2021: Wijnaldum
18 en 19 september 2021: Reduzum
25 en 26 september 2021: Kollum

Coronaproof
It gelok fan Fryslân is coronaproof ontwikkeld. Tryater volgt de richtlijnen van het RIVM. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling.

Zo werkt het
Je krijgt van ons bij de start een telefoon waarmee je de route kunt lopen. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt voordat je op pad gaat. Aan het einde van de tocht lever je de telefoon weer bij ons in.

Je loopt de tocht individueel. Om de twee minuten start de volgende deelnemer. Kom je met z’n tweeën of meer, koop dan kaarten voor dezelfde starttijd. Je loopt dan nog steeds individueel maar wel vlak voor- of na-elkaar

Zelf meenemen
Een koptelefoon of oortjes
(voor het geval je die niet hebt, hebben wij een aantal koptelefoons te leen)

Taal
It gelok fan Fryslân is grotendeels Friestalig maar deze theatrale wandeling is ook te volgen als je niet-Friestalig bent. We nodigen je uit om je zintuigen open te zetten. Na afloop van de wandeling ontvang je een aandenken waarop je delen van het geluksgedicht kunt nalezen in het Nederlands

• Start tussen 13.00 en 16.00 uur
• Per startgroep zijn er maximaal 10 deelnemers
• Reserveren is noodzakelijk. Reserveer kaarten voor een starttijd naar keuze
• De wandeling duurt ongeveer een uur. Met instructie vooraf en napraten achteraf ben je ongeveer 1,5 uur onderweg.
• Er zijn geen toiletten, zowel niet bij start en finish als onderweg
• Entreeprijzen: € 15 (regulier), € 13,50 (Freonen), € 10 (12 t/m 18 jr)

In Kollum (25 en 26 september) is de route geschikt voor minder validen. Maar, de route is meer dan 3 kilometer lang. Voor mensen die minder goed ter been zijn of met een rollator lopen is de wandeling waarschijnlijk minder geschikt. Wil je een rolstoelplaats reserveren of meer weten over de mogelijkheden voor minder validen, mail dan je vraag naar kaarten@tryater.nl. Liever telefonisch overleggen? Mail dan je telefoonnummer, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : vanaf 13:00
zo 26 september 2021 : vanaf 13:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 18 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Hertenkamp (Berkenlaantje)
Berkenlaantje
9291 CX KOLLUM

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader