Jaap de Kok en Johanna Bart

2 augustus, Koepelkerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maandag 2 augustus, aanvang 20:00, brengen organist Jaap de Kok en sopraan Johanna Bart ontroerende liederen van bekende componisten vanaf de 17e eeuw. Door het beperkte aantal plaatsen en verplichte registratie, is aanmelding via info@cultureleraadnorg.nl gewenst. Jaap de Kok (*1998) studeerde...

Lees meer

Maandag 2 augustus, aanvang 20:00, brengen organist Jaap de Kok en sopraan Johanna Bart ontroerende liederen van bekende componisten vanaf de 17e eeuw.

Door het beperkte aantal plaatsen en verplichte registratie, is aanmelding via info@cultureleraadnorg.nl gewenst.

Jaap de Kok (*1998) studeerde met hoge cijfers af aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hoofdvakken Orgel en Piano. Jaap behaalde in 2017 de derde prijs op het SGO orgelconcours en in 2018 werd hij tijdens dit concours winnaar van het conservatoriumstudenten-klassement.

Sinds september 2017 studeert Jaap ook Koordirectie en zang aan het PCC. Sinds mei 2019 staat hij met veel enthousiasme als dirigent voor het Gereformeerd Groninger Mannenkoor. Jaap de Kok is per 1 januari 2020 benoemd tot cantor van de Wijkgemeente Martinikerk te Groningen. Daarnaast geeft hij orgel- en pianolessen en is hij actief als begeleider van koren.

Johanna Bart (1996) is een jonge gedreven sopraan die haar publiek wil raken. Haar muzikale ontwikkeling begon in 2004 met dwarsfluitles van Yvonne de Laat. Vanaf 2011 kreeg ze pianolessen van Elvire Boelee. In 2015 ontstond interesse voor klassieke zang en nam ze lessen bij David van Laar, waarna ze in 2016 werd toegelaten tot het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Ze studeerde bij Hanneke de Wit, Marcel Reijans en Renate Arends en ze ontving masterclasses van Paul Triepels en Elsina Jansen. Momenteel studeert ze bij Hanneke de Wit. Als koorlid heeft ze gezongen bij de Roden Girl Choristers, de Nederlandse Bach Academie en bij het Opera Forward Festival.

Naast haar opleiding aan het conservatorium heeft ze Taalwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 2 augustus 2021 : 20:00 - 21:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: info@cultureleraadnorg.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Koepelkerk
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader