Jacques J.

14 september t/m 17 september in Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door GOOV.

Na de succesvolle eigen producties Bommen Berend en Aletta de Musical, waarin we de Groninger geschiedenis tot leven gebracht hebben, is GOOV Muziektheater in samenwerking met een deel van zijn artistieke team tot weer een nieuw en innovatief idee gekomen. GOOV Muziektheater ontwikkelt een musical met als leidraad een nog levende persoon. De musical geeft een totaal ander tijdsbeeld (eigentijdse geschiedenis) weer en is heel herkenbaar voor iedereen.

Voor mensen in Groningen, maar zeker ook in heel Nederland. De musical heeft zijn première op 14 september 2017, rond de tachtigste verjaardag van d'Ancona, in de Stadsschouwburg Groningen.

De musical over een kleine jongen uit Groningen die een grote man werd in Nederland.

GOOV Muziektheater brengt met live orkest het verhaal van Jacques J. d’Ancona, wiens leven verweven is met musical, voetbal en kleinkunst. De première is aan de vooravond van zijn tachtigste verjaardag.

Een mix van historische feiten en journalistieke bevindingen over de oorlogsjaren in Groningen, het Nieuwsblad van het Noorden, RTV Noord, de studio’s in Aalsmeer, Be Quick en natuurlijk FC Groningen komen voorbij in deze verrassende voorstelling. Dit alles in de voor Jacques vertrouwde Stadsschouwburg, waar voetbal en cultuur voor één keer samenkomen op de middenstip!

Links

www.goov.nl

Data en tijden

zo 17 september 2017 : 20:15

Toelichting: do première

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassen : € 27.50
Kinderen : € 27.50
65 plus : € 27.50
CJP : € 27.50

Voorverkoop: www.stadsschouwburggroningen.nl of www.goov.nl, telefonisch 050 3680368 of aan de kassa van de Oosterpoort, Trompsingel 27, 9724 DA Groningen (open van ma-vr van 12 tot 18 uur).

Waar is het?

Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.stadsschouwburg-groningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 27,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen