Jakop Ahlbom Company - Unseen

13 mei 2023, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Humorvol en melancholisch liefdesdrama. Het visuele spektakel van Jakop Ahlbom Company werd door De Telegraaf ooit omschreven als fysiek, absurdistisch theater met een vleugje illusionisme. Met het melancholisch liefdesdrama Unseen rijgt het gezelschap wederom een pareltje aan de ketting van pracht...

Lees meer

Humorvol en melancholisch liefdesdrama.

Het visuele spektakel van Jakop Ahlbom Company werd door De Telegraaf ooit omschreven als fysiek, absurdistisch theater met een vleugje illusionisme. Met het melancholisch liefdesdrama Unseen rijgt het gezelschap wederom een pareltje aan de ketting van prachtige voorstellingen als Lebensraum, Horror en Knock-Out.

We zien een ongelukkige vrouw die zich eenzaam en niet gezien voelt en haar echtgenoot die het verleden niet van zich af kan schudden. De komst van een stille inbreker, die in lege huizen overnacht, zet hun relatie nog meer onder druk en doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is.

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film Bin Jip en met zijn fysieke, poëtische en humorvolle voorstelling toont Ahlbom opnieuw zijn fascinatie voor ongrijpbare werkelijkheden.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 mei 2023 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl