Jakop Ahlbom Company - Unseen

12 mei 2023, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel. Jacop Ahlbom Company rijgt wederom een pareltje aan de ketting van prachtige visuele spektakelvoorstellingen als ‘Lebensraum’, ‘Horror’ en ‘Knock-Out’. In het fysieke, poëtische, humorvolle en melancholische liefdesdrama ‘Unseen’ treffen we een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zi...

Lees meer

Toneel.

Jacop Ahlbom Company rijgt wederom een pareltje aan de ketting van prachtige visuele spektakelvoorstellingen als ‘Lebensraum’, ‘Horror’ en ‘Knock-Out’. In het fysieke, poëtische, humorvolle en melancholische liefdesdrama ‘Unseen’ treffen we een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden en een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. De komst van een stille inbreker, die in lege huizen overnacht, zet hun relatie nog meer onder druk en doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is.

Voorafgaande aan deze voorstelling krijg je om 19.00 uur tijdens de inleiding een introductie op het stuk. Leuke weetjes over de totstandkoming van de voorstelling komen aan bod, maar ook toelichting op het onderwerp en de manier waarop de acteurs en andere leden van het artistieke team een rol hebben gespeeld in deze productie. De ideale voorbereiding op een leuke avond uit dus!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 12 mei 2023 : vanaf 20:00

Toelichting: inleiding om 19.00 uur

Prijzen

Volwassenen : € 26.50

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 26,50