Jambinai

31 mei 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wie er bij was, kan het zich vast nog wel herinneren; het VERA Poll winnende concert van JAMBINAI in 2019. De intense postrock van deze Zuid-Koreanen kwam live nog eens extra krachtig over en resulteerde in een overweldigende muzikale beleving. De unieke uitstraling die ze live met de band weten ne...

Lees meer

Wie er bij was, kan het zich vast nog wel herinneren; het VERA Poll winnende concert van JAMBINAI in 2019. De intense postrock van deze Zuid-Koreanen kwam live nog eens extra krachtig over en resulteerde in een overweldigende muzikale beleving.

De unieke uitstraling die ze live met de band weten neer te zetten wordt bereikt door de mix van de klassieke gitaar/bas/drums met traditionele Koreaanse instrumenten: de piri (een rietblaasinstrument als de oboe), de geomungo (een soort uit de kluiten gewassen langwerpige sitar), de yanggeum (een gehamerd hakkebord) en saenghwang (rietmondorgel).

Hun laatste album ONDA uit 2019 won meerdere prijzen bij de South Korea’s Music Awards, maar de pandemie gooide kort daarop, zoals bij zovele bands, roet in het eten. Toch is het ze gelukt hun creativiteit te hervinden en tussen de vele lockdowns door namen ze hun nieuwste EP Apparition op. Dat dit live weergaloos uit gaat pakken staat al vast. Tot dan!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 31 mei 2023 : 21:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 15,00