Jan Akkerman

4 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zelfs voor één van de allerbeste gitaristen van de wereld staat de tijd niet stil. Op 24 december 2021 werd Jan Akkerman 75 jaar! Het bereiken van deze respectabele leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. Akkerman gaat dat dit jaar op geheel eigen wijze doen met een uitgebreide tournee en komt uite...

Lees meer

Zelfs voor één van de allerbeste gitaristen van de wereld staat de tijd niet stil. Op 24 december 2021 werd Jan Akkerman 75 jaar! Het bereiken van deze respectabele leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. Akkerman gaat dat dit jaar op geheel eigen wijze doen met een uitgebreide tournee en komt uiteraard langs bij Neushoorn.

In 1973 werd Jan Akkerman door de lezers van het Britse muziekblad Melody Maker tot de Beste Gitarist ter wereld verkozen. Deze erkenning bracht hem wereldroem. De eigenzinnige Amsterdammer is echter nooit gaan rusten, maar bleef zich verder ontwikkelen, met als resultaat 30 zeer gevarieerde soloplaten in allerlei muziekstijlen.

Ook live geniet het publiek over de hele wereld nog steeds van zijn sublieme techniek, zijn unieke gevoel voor timingen harmonie en zijn vermogen om jazz, rock, blues, dance en klassieke muziek schijnbaar achteloos te combineren. In de jubileumshow ‘Walk Of My Life’ staan Jan Akkerman en zijn lange muzikale loopbaan van zo'n 60 jaar centraal. Van de songs van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters en Brainbox, de wereldhits van Focus tot de solostukken van zijn laatste album 'Close Beauty '.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 4 november 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.00 € 17.00
CJP : € 12.75 € 12.75

Toelichting: CJP korting alleen voor kaarthouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111147529.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl