Jan Liewes

30 oktober t/m 12 december, Galerie Beeldbrengers in EMMER-COMPASCUUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 30 oktober tot en met 12 december 2021 zijn er schilderijen, etsen en pentekeningen van Jan Liewes te zien in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Jan Liewes is in 1946 geboren in het dorp Glimmen, ten zuiden van Groningen. Al op de lagere school was hij meer geïnteresseerd in tekenen da...

Lees meer

Van 30 oktober tot en met 12 december 2021 zijn er schilderijen, etsen en pentekeningen van Jan Liewes te zien in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum.

Jan Liewes is in 1946 geboren in het dorp Glimmen, ten zuiden van Groningen. Al op de lagere school was hij meer geïnteresseerd in tekenen dan in de andere vakken. In de loop der jaren heeft hij vele etsen, pentekeningen en schilderijen gemaakt, waarop de Drentse bosrijke natuur te zien is en karakteristieke Drentse dorpen met rustieke boerderijen. Ook schildert hij graag het weidse Groninger land en de waddenkust. Hij heeft meegedaan aan kunstmarkten en er zijn meerdere exposities geweest van zijn werk. Tegenwoordig woont Jan Liewes in Emmen en begeleidt daar een schildergroep in ontmoetingscentrum De Cocon.

De expositie bij Beeldbrengers wordt op zaterdag 30 oktober om 14.00 uur geopend. Jan Liewes zal dan aanwezig zijn om iets over zijn werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke acht weken wordt er een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast zijn er veel leuke boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die jong en oud inspireren om zelf lekker creatief aan de slag te gaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 30 oktober 2021 t/m zondag 12 december 2021

zondag : 10:00-16:00
zaterdag : 10:00-16:00

Toelichting: za 30 okt ’s morgens gesloten

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie Beeldbrengers
Oosterdiep WZ 7A
7881 GK EMMER-COMPASCUUM

Gerelateerde evenementen

Loader