Jandino - Perspectief

3 februari 2023, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Judeska Airlines Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans vanhet uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot...

Lees meer

Judeska Airlines

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans vanhet uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaalniet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsendekinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegende vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk.Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richtingte wijzen. Of niet?

Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeskain 2022/2023 terug in een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 28.50
CJP : € 23.50

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 28,50