Janne & De Vogels

8 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt – met haar virtuoze band – de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy. Een geluid dat ...

Lees meer

Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt – met haar virtuoze band – de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy.

Een geluid dat vrijwel ontbreekt in het huidige muzikale landschap en zich misschien nog het best laat vangen in het beeld van een art-deco theatertje, kristallen glazen, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, door Jazz & Folk geïnspireerde, Engelstalige popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en ‘Diep in Mijn Hart’ van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met Tony Roe, smaakte dat naar meer.

Met haar oude vrienden van Room Eleven werkte Janne aan haar nieuwe repertoire en dat ga je tijdens deze show dan ook zeker horen. Maar Janne kennende zal ze ook het experiment niet schuwen. Dus kijk niet vreemd op als ze stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt. Je kunt zelfs jouw lievelingsnummers aandragen!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 8 oktober 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader