Janneke Jager - Gratis Tijd

15 juli, Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd) in OOSTERWIJTWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘Gratis Tijd’ is een avond vol prachtige luisterliedjes door Janneke en haar muzikanten, gecombineerd met gênante anekdotes over haar jeugd op het Groningse platteland, flashbacks naar de jaren ’80 en een aanstekelijke, vaak poëtische woordenstroom. Van het ‘Vieze Oude Mannenlied’ tot de naturiste...

Lees meer

‘Gratis Tijd’ is een avond vol prachtige luisterliedjes door Janneke en haar muzikanten, gecombineerd met gênante anekdotes over haar jeugd op het Groningse platteland, flashbacks naar de jaren ’80 en een aanstekelijke, vaak poëtische woordenstroom.

Van het ‘Vieze Oude Mannenlied’ tot de naturistencamping, tot ‘Papa wil een man kussen’, van de Men’s Tea en de plakstrip tot de potpourri-perikelen van zuster Anja. Janneke vertelt sterk geschreven verhalen en weet met name te imponeren met haar liedjes. Met een zangstem die indruk maakt.

Over haar aandeel in het muziektheaterproject 'HAIM', afgelopen september in de Eemshaven, oordeelde Jacques d'Ancona: ''Met haar stralende persoonlijkheid, haar naturel en haar vocale vermogen is zij de ster van de avond''. Over haar voorstelling ‘Fantoomgeluk’ schreef hij: “een onuitwisbare personality”. Janneke overdrijft graag een beetje.

Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Het liefst doet ze allebei; een drama Queen met een vleugje Groningse nuchterheid.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 15 juli 2022 : 19:30 - 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 34.00

Toelichting: incl. eten.

Waar is het?

Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd)
Schoolweg 2A
9911 PA OOSTERWIJTWERD
eetcafedeboerderij.com

€ 34,00