Jazz in Feerwerd: Jef Neve en Teus Nobel - Tribute to Toots Thielemans

26 juni, Jacobuskerk in FEERWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jazzconcert Jef Neve & Teus Nobel: 'Tribute to Toots Thielemans' Op zondag 26 juni om 14.30 uur brengen de Belgische pianist Jef Neve en de Nederlandse trompettist en flügelhornspeler Teus Nobel in het kerkje van Feerwerd een hommage aan de in 2016 overleden jazzlegende Toots Thielemans. Dit jaar z...

Lees meer

Jazzconcert Jef Neve & Teus Nobel: 'Tribute to Toots Thielemans'

Op zondag 26 juni om 14.30 uur brengen de Belgische pianist Jef Neve en de Nederlandse trompettist en flügelhornspeler Teus Nobel in het kerkje van Feerwerd een hommage aan de in 2016 overleden jazzlegende Toots Thielemans. Dit jaar zou Thielemans, beroemd om zijn ‘mondmuziekske’, 100 jaar geworden zijn.

Op geheel eigen muzikale wijze nemen Jef Neve en Teus Nobel het repertoire van Toots Thielemans onder handen, doorspekt met enkele mooie verhalen over hun eigen ervaringen met deze markante persoonlijkheid.

Pianist Jef Neve is een van de meest succesvolle Belgische jazzartiesten van dit moment en geeft concerten over de hele wereld. Hij werkt al geruime tijd samen met top-trompettist Teus Nobel, die vorig jaar met zijn ‘Liberty Group’ voor een zeer enthousiast publiek nog optrad in Feerwerd.

Jef Neve en Teus Nobel: ‘Tribute to Toots Thielemans’. Zondag 26 juni 2022, 14.30 uur, kerkje van Feerwerd. Entree € 15,-. Reserveren kan per email (info@jazzinfeerwerd.nl) of website (www.jazzinfeerwerd.nl). Informatie: www.jazzinfeerwerd.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Jacobuskerk
Valgeweg 3
9892 PD FEERWERD
050 5422588
www.kerkfeerwerd.nl