Jazz in Feerwerd: Sun-Mi Hong Quintet

22 mei, Jacobuskerk in FEERWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zondag 22 mei om 14.30 uur is er een optreden van het Sun-Mi Hong Quintet in het kerkje van Feerwerd. De 31-jarige uit Zuid-Korea afkomstige en in Nederland woonachtige drumster Sun-Mi Hong behoort momenteel tot een van de meest opmerkelijke talenten in de Nederlandse en internationale jazz. On...

Lees meer

Op zondag 22 mei om 14.30 uur is er een optreden van het Sun-Mi Hong Quintet in het kerkje van Feerwerd.

De 31-jarige uit Zuid-Korea afkomstige en in Nederland woonachtige drumster Sun-Mi Hong behoort momenteel tot een van de meest opmerkelijke talenten in de Nederlandse en internationale jazz. Onlangs stelde ze het Sun-Mi Hong Quintet samen, bestaande uit Sun-Mi Hong drums, Alessandro Fongaro bas, Nicolò Ricci tenorsaxofoon, Alistair Pyne trompet en Chaerin Im piano.

Het prachtige album ‘A Self-Strewn Portrait’ van dit internationale gezelschap werd vorig jaar bekroond met een Edison. Uit het juryrapport: ‘Sun-Mi Hong’s composities hebben een grote spanningsboog en blijven boeien doordat compositie en vrije passages naadloos in elkaar overgaan. Subtiele en aftastende ritmes wisselen zich af met stuwend slagwerk’.

Sun-Mi Hong Quintet. Zondag 22 mei 2022, 14.30 uur, kerkje van Feerwerd. Entree € 15,-. Reserveren kan per email (info@jazzinfeerwerd.nl) of website (www.jazzinfeerwerd.nl). Informatie: www.jazzinfeerwerd.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Jacobuskerk
Valgeweg 3
9892 PD FEERWERD
050 5422588
www.kerkfeerwerd.nl

€ 15,00