Jazz te Gast

11 juni, De Gast 22 in ZUIDHORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jazz te Gast tovert een klein Gronings dorp om tot het absolute middelpunt van de Europese jazz. Internationale top-musici, jong talent en het Noordpool Orkest treffen elkaar in een ongekend avontuur. De Puerto Ricaanse saxofonist Miguel Zenón is dit jaar Artist in Residence. Samen met de Spaanse ...

Lees meer

Jazz te Gast tovert een klein Gronings dorp om tot het absolute middelpunt van de Europese jazz. Internationale top-musici, jong talent en het Noordpool Orkest treffen elkaar in een ongekend avontuur.

De Puerto Ricaanse saxofonist Miguel Zenón is dit jaar Artist in Residence. Samen met de Spaanse componist en pianist Xavi Torres stelt hij het programma van het festival samen. Vijfenzeventig topmuzikanten strijken neer in Zuidhorn voor bijna dertig concerten op zeven buitenpodia.

Slenter van tuin naar tuin, eet een hapje mee en laat je verrassen door fantastische muziek. Het festival start om 13.30 uur en het dagprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen.

Kom op 11 juni naar Zuidhorn en beleef met ons een onvergetelijk jazz avontuur in de sprookjesachtige tuinen van De Gast!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : 13:30 - 22:00

Toelichting: dagprogramma vanaf 13.30, straatmaaltijd 18.00, avondconcert om 20.00 uur

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Toelichting: Dagprogramma vanaf 13.30 is gratis, voor het avondconcert en de straatmaaltijd is een ticket nodig.

Voorverkoop: https://www.jazztegast.nl/kaarten.

Waar is het?

De Gast 22
De Gast 22
9081 AD ZUIDHORN