geannuleerd

JB Meijers

18 juni, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na het succes van zijn solotour “Deltaboy” gaat JB Meijers nu de clubs in om onder meer muziek uit die show en recenter werk van zijn nieuwe album “The Beginning And Everything Before” helemaal alleen te spelen. Uiteraard ontbreken de nodige highlights uit JB’s omvangrijke oeuvre als singer/songwrit...

Lees meer

Na het succes van zijn solotour “Deltaboy” gaat JB Meijers nu de clubs in om onder meer muziek uit die show en recenter werk van zijn nieuwe album “The Beginning And Everything Before” helemaal alleen te spelen. Uiteraard ontbreken de nodige highlights uit JB’s omvangrijke oeuvre als singer/songwriter niet.

JB heeft een indrukwekkende carrière als multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger. Zo heeft hij gewerkt met onder meer De Dijk, Acda en de Munnik, Burke, Mercury Rev, Carice van Houten, Peter Maffay, Barry Hay en vele anderen. Hij schreef de tekst voor de Nederlandse inzending van het Eurovisiesongfestival in 2014, waarmee de tweede plaats in de competitie werd behaald door The Common Linnets. Reden genoeg voor Bram van Splunteren om een documentaire over JB Meijers te maken, JB’s Paradise. Deze was in 2021 te zien op NPO3.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 juni 2022 : vanaf 20:45 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 20,00