uitverkocht

Jeanne Bieruma Oosting

17 augustus, Zalencentrum De Buorskip in BEETSTERZWAAG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In deze lezing maakt u kennis met de auteur van Geen tijd verliezen, de biografie over Jeanne Bieruma Oosting. Jolande Withuis geeft een fascinerende inkijk in het leven van deze veelzijdige en moedige kunstenares. De correspondentie met kunstenaarsvrienden en de intieme brieven van haar ouders ware...

Lees meer

In deze lezing maakt u kennis met de auteur van Geen tijd verliezen, de biografie over Jeanne Bieruma Oosting. Jolande Withuis geeft een fascinerende inkijk in het leven van deze veelzijdige en moedige kunstenares. De correspondentie met kunstenaarsvrienden en de intieme brieven van haar ouders waren een goudmijn voor de auteur. Jolande zal in haar lezing o.a. in gaan op hoe zij te werk is gegaan bij het schrijven van deze biografie en wat dat zoal te weeg heeft gebracht.

Hebt u werk van Oosting in uw bezit?

Bezit u zelf werk van Jeanne Oosting, kunt u het vervoeren en wilt u het deze avond laten zien? Dan komen we graag met u in contact! Stuur s.v.p. een bericht naar info@historischbeetsterzwaag.nl, zo mogelijk met foto van het werk. Wij nemen dan contact met u op voor nadere afstemming.

Verkoop boeken
Op deze avond is Geen tijd verliezen te koop à 39,99 euro. Voor wie dat wil signeert Jolande Withuis in de pauze haar boek. Als u het boek al heeft, kunt u het meenemen om te laten signeren. Verder is voor 20 euro de catalogus van de tentoonstelling in Beetsterzwaag te koop. Dit is een uitgave in de vorm van een ringband op A3 formaat waarin de complete tentoonstelling is opgenomen.

Indien er nog kaarten beschikbaar zijn is er tevens verkoop aan de zaal op de avond zelf. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Dit kan via info@historischbeetsterzwaag.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 17 augustus 2022 : 19:00 - 21:30 ( uitverkocht )

Toelichting: inloop en meegebrachte kunst bekijken vanaf 19 uur, aanvang lezing 19.30 uur

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00

Voorverkoop: Online verkoop via https://www.jolandewithuis.eventbrite.nl. Op zaterdag en zondag van 14-17 uur voorverkoop bij de informatietafel in de tentoonstelling over Jeanne Bieruma Oosting in de overtuin van het Lycklamahûs in Beetsterzwaag (t.o. Hoofdstraat 80)..

Waar is het?

Zalencentrum De Buorskip
Vlaslaan 26
9244 CH BEETSTERZWAAG