geannuleerd

Jeroen Kant - Water

1 oktober, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Optreden van eigenzinnige liedjesschrijver Jeroen Kant. Het album WATER geschreven en geproduceerd op z'n bootje in de Biesbosch. Jeroen Kant Water zaterdag 1 oktober 2022 / 20:00 Jeroen Kant is een eigenzinnig liedjesschrijver. Zijn liedjes zijn verhalen die ergens over gaan en die je aan het denk...

Lees meer

Optreden van eigenzinnige liedjesschrijver Jeroen Kant. Het album WATER geschreven en geproduceerd op z'n bootje in de Biesbosch.

Jeroen Kant
Water
zaterdag 1 oktober 2022 / 20:00
Jeroen Kant is een eigenzinnig liedjesschrijver. Zijn liedjes zijn verhalen die ergens over gaan en die je aan het denken zetten. Zoals je een novelle of een kort verhaal leest. Of een film bekijkt, want zijn muziek is filmisch en doet Amerikaans aan zonder er een kopie van te zijn. Jeroen Kant is winnaar van de Vlaamse Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van De Grote Prijs Van Nederland 2011. Deed in 2013 mee aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland. Speelde theater- en clubtours en festivals als Zwarte Cross en Into The Great Wide Open. Hij speelde vier jaar op rij met veel succes eenmansvoorstellingen op het elfdaagse Theaterfestival Boulevard in Den Bosch.

Tijdens de corona crisis vertoefde Jeroen Kant veel op zijn boot in de Biesbosch. Geïnspireerd door de natuur om hem heen, maakte hij zijn nieuwe album "Water". Alle liedjes zijn door Kant zelf geschreven, ingespeeld, geproduceerd en opgenomen op zijn boot "Armadillo" ver weg van de stad... De nieuwe plaat van Kant laat je verdwalen in de Biesbosch. Je wordt meegenomen en ondergedompeld in zijn wereld, met zijn liefde voor de natuur als grote spil. De sound is Broeierig, dromerig en intiem. Onderhuidse gitaarriffs. Verhalende teksten over het leven met de seizoenen. Sfeervolle gelaagde vocalen en geluiden van de natuur. Een ode aan de Biesbosch en aan het vrije leven!

Vooraf een hapje mee eten? Dat kan. Kies dan ticket incl. diner. Eventuele dieetwensen of allergieen kunt u vooraf aan ons doorgeven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 20:00 - 22:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.75 € 12.75

Voorverkoop: www.lewinski.nl.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl