Jeroen Kramer & Dieuwertje Blok - De Prins van Oranje

5 februari 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (7+). 'De Prins van Oranje' speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over…de liefde! Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer, je kent ze vast van de televisie, gaan op zoek naar prinsen ...

Lees meer

Kindertheater (7+).

'De Prins van Oranje' speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over…de liefde!

Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer, je kent ze vast van de televisie, gaan op zoek naar prinsen en sinaasappels in hun spannende theatersprookje 'De Prins van Oranje'.

Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven? Wat moet je doen om die te bevrijden? En is zo’n prins dan oranje? Hoe lukt dat de zeer eigenwijze prinses Aya? Een prins zonder zwaard, maar mét een taart?

'De Prins van Oranje' speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over… de liefde!

Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Samen ontvouwen ze de wonderlijke geschiedenis van de dappere prinses en haar prins van Oranje, die overigens geen familie is van onze koning. Tenminste - voor zover ze weten.

In 2021 verscheen tevens het fraai geïllustreerde lees- en luisterboek 'Prins van Oranje' bij uitgeverij Rubinstein, geschreven door Dieuwertje en Jeroen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 februari 2023 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.00
Kinderen : € 11.00 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl