Jeroen van Vliet & Moon Trio

29 mei, Brouwerij Martinus in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bezetting: Jeroen van Vliet – piano, electronics, Cord Heineking – contrabas, basgitaar, electronics, Mark Schilders – drums, analoge effecten. In het Moon Trio komt ‘groove’ samen met akoestische piano en elektronica in heldere, open stukken. Het trio is permanent op zoek naar mooie, emotionele en...

Lees meer

Bezetting: Jeroen van Vliet – piano, electronics, Cord Heineking – contrabas, basgitaar, electronics, Mark Schilders – drums, analoge effecten.

In het Moon Trio komt ‘groove’ samen met akoestische piano en elektronica in heldere, open stukken. Het trio is permanent op zoek naar mooie, emotionele en krachtige muziek die wil raken en verbeelden, die je in beweging wil brengen. De klassieke pianoklank, de voorliefde voor eenvoud en de rijkheid van elektronica resulteren in een bijna filmisch avontuur. “Moon Trio weet de elektronica mooi te integreren in het warme bandgeluid… het mooie, wat melancholieke album…” – de Volkskrant.

Pianist/componist Jeroen van Vliet (1965) kreeg in 2014 de belangrijkste jazzprijs van Nederland, de Boy Edgar Prijs. Hij maakt deel uit van verschillende groepen en onderneemt gevarieerde projecten, zoals in 2016 de Zeeland Suite Revisited. Denk ook aan de groep Gatecrash van trompettist Eric Vloeimans, aan de formatie Estafest en aan het duo met Mete Erker.

Van Vliet staat bekend om zijn lyrische stijl en kristalheldere geluid. Jeroen bracht prachtige soloalbums uit als Who’s Afraid en Wait. In 2016 kwam het eerste Moon Trio album Earth – Time uit. In de lente van 2019 werd het opgevolgd door de prachtige cd Monochromes.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 mei 2022 : 15:30 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Brouwerij Martinus
Kostersgang 32
9711 CX GRONINGEN

€ 15,00