Jesse Huygh en Rocio Garrote - À 2 mètres

13 november, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Circusartiest Jesse Huygh heeft de longziekte mucoviscidose en maakte samen met zijn circuspartner Rocio Garrote een voorstelling waarin hij deze beperking artistiek inzet. Op het podium zie we twee acrobaten en een Chinese paal. Maar er is nog een andere hoofdrolspeler, dat onzichtbare element da...

Lees meer

Circusartiest Jesse Huygh heeft de longziekte mucoviscidose en maakte samen met zijn circuspartner Rocio Garrote een voorstelling waarin hij deze beperking artistiek inzet.

Op het podium zie we twee acrobaten en een Chinese paal. Maar er is nog een andere hoofdrolspeler, dat onzichtbare element dat overal om ons heen aanwezig is. Dat minuscule deeltje dat ons laat leven en groeien, maar ontbreekt in het lichaam van performer Huygh: zuurstof.

À 2 mètres kwam tot stand tijdens de pandemie, toen iedereen fysiek afstand van elkaar moest houden, maar de titel slaat ook op de maximale afstand die Huygh kan nemen van zijn zuurstoftank, die door Garotte door de hele voorstelling meegedragen wordt. À 2 mètres gaat over het behouden van je eigenwaarde en zelfstandigheid, over trots, over hoe je kunt leren om hulp te vragen en over hoe ver je kunt gaan in het zorgen voor een ander zonder jezelf te verliezen. Maar bovenal is de voorstelling een eerbetoon aan iedereen die elke dag de obstakels op zijn pad overwint.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 13 november 2022 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 21.50
CJP : € 19.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl