Jette van der Meij - HannaH, De Belofte Voorbij

22 april 2023, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel. Amsterdam 1980. Vijfendertig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog ontvangt HannaH een brief uit Brazilië die haar leven en dat van haar twee kinderen volledig op zijn kop zet. Ze ziet zich genoodzaakt een goed bewaard gebleven familiegeheim uit 1946 aan hen prijs te geven. De gevolg...

Lees meer

Toneel.

Amsterdam 1980. Vijfendertig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog ontvangt HannaH een brief uit Brazilië die haar leven en dat van haar twee kinderen volledig op zijn kop zet. Ze ziet zich genoodzaakt een goed bewaard gebleven familiegeheim uit 1946 aan hen prijs te geven. De gevolgen zijn ingrijpend.

‘HannaH’ speelt zich af rondom die ene dag waarop ze haar kinderen inlicht over wat zich in het gezin heeft afgespeeld. Vanaf dat moment is niets nog hetzelfde. Op indringende wijze wordt de breuk binnen het gezin blootgelegd, terwijl de afloop van het familiedrama tot op het laatste moment in nevelen gehuld blijft. Alhoewel het verhaal zich vele jaren na de Tweede Wereldoorlog afspeelt, kan het zich zonder twijfel scharen onder de herdenkingsstukken; hetgeen deze familie overkomt is één van de vele gevolgen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 april 2023 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 21.00

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 21,00