Jeugdkorfbaltoernooi

25 juni, Sportpark Douwekamp in OPEINDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jeugdkorfbaltoernooi KC De Pein 25 juni 2022 met 116 deelnemende teams. Ditmaal doen ook G-teams mee. Op zaterdag 25 juni organiseert korfbalvereniging KC De Pein voor de 72e maal haar jaarlijkse jeugdkorfbaltoernooi. Na 2 jaar dat het toernooi wegens de coronamaatregelen geen doorgang kon vinden m...

Lees meer

Jeugdkorfbaltoernooi KC De Pein 25 juni 2022 met 116 deelnemende teams. Ditmaal doen ook G-teams mee.

Op zaterdag 25 juni organiseert korfbalvereniging KC De Pein voor de 72e maal haar jaarlijkse jeugdkorfbaltoernooi. Na 2 jaar dat het toernooi wegens de coronamaatregelen geen doorgang kon vinden mogen we nu gelukkig wel weer los!

Er zullen dit jaar 24 verenigingen met 116 teams deelnemen.
Voor de allerjongste jeugd (Kangoeroes) wordt een spelletjescircuit georganiseerd. Hiervoor zijn bijna 120 kinderen aangemeld.

Voor het eerst zullen er ook G-teams meedoen. Dit zijn teams die bestaan uit spelers met een beperking. Zij zullen in viertallen de strijd met elkaar aanbinden,

Voor de jongste jeugd is er naast het spelen van wedstrijden een optreden van CoolKids Party. Zie voor verdere informatie www.coolkidsparty.nl
Tevens zal deze jeugd de strijd aanbinden in het “Grabbelbad”. Hierbij strijden de kinderen van twee teams tegen elkaar door in een “bad” de meeste blokjes proberen te vinden.
Voor de oudste jeugd wordt er een behendigheidsspel georganiseerd.

Het grote succes van het toernooi in Opeinde is te danken aan de opzet (’s ochtends speelt de jongste en ’s middags de oudste jeugd), aan de nevenactiviteiten die er voor de jeugd worden georganiseerd en aan een goede organisatie.

Een toernooi van deze omvang kan niet plaatsvinden zonder sponsoring.
Hoofdsponsor van het toernooi is dit jaar wederom Bouwbedrijf Been uit Opeinde.
Hiernaast hebben meerdere bedrijven, het Sake Sietzes Reindersma Fonds, Dorpsbelang Opeinde, Gemeente Smallingerland (budget Sportakkoord) en Provinsje Fryslân er voor gezorgd dat het toernooi ook dit jaar kan plaatsvinden.

Deelnemende verenigingen zijn naast De Pein o.a. Drachten/Van der Wiel, De Granaet (Dokkum), Quick ’21 (Oudega), V&V (Garijp), TFS (Drachtstercompagnie), Wêz Handich (Rottevalle), Flamingo’s (Buitenpost), OKO/Bies (Opende), Olympia (Twijzel), Kinea (De Knipe) en Oerterp (Ureterp).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 9:30 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Sportpark Douwekamp
Healwei
9218 RH OPEINDE

gratis