Jeugdtheaterdag

31 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Jeugdtheaterdag staat weer bol van de gezellige workshops, voorstellingen en activiteiten! Ontdek hoe leuk het theater. Tijdens Oktobermaand Kindermaand is de Jeugdtheaterdag gratis t/m 12 jaar. Waar wacht je nog op? Programma Het complete programma volgt in september. Dan is het mogelijk om e...

Lees meer

De Jeugdtheaterdag staat weer bol van de gezellige workshops, voorstellingen en activiteiten! Ontdek hoe leuk het theater. Tijdens Oktobermaand Kindermaand is de Jeugdtheaterdag gratis t/m 12 jaar. Waar wacht je nog op?

Programma
Het complete programma volgt in september. Dan is het mogelijk om een plekje te reserveren bij de voorstellingen en workshops.

De Gelaarsde Kat
Het Drents Symfonie Orkest speelt een klein concert met de compositie van het bekende sprookje De Gelaarsde Kat, door componist Dirk van der Niet. Het sprookje werd in de 16e eeuw gepubliceerd door Giovanni Francesco Straparola, maar de meets bekende versie is van de Fransman Charles Perrault. Dirk van der Niet heeft de tekst vrijelijk herschreven. Het verhaal wordt verteld door Carel de Vries. Ieder personage in het verhaal wordt muzikaal verbeeld door een bepaalde groep instrumenten. Een dansgroep beeldt het verhaal uit.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 31 oktober 2021 : vanaf 13:00

Prijzen

Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader