Jim Bakkum, Sergio Vyent en Big Band - Sinatra: Under his skin

23 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geniet van de hits, verhalen en schandalen van Frank Sinatra! Iedereen kent de grootste hits van Frank Sinatra: Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon staan in ons collectieve geheugen gegrift. The Voice was vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière, maar hij was veel meer ...

Lees meer

Geniet van de hits, verhalen en schandalen van Frank Sinatra!

Iedereen kent de grootste hits van Frank Sinatra: Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon staan in ons collectieve geheugen gegrift. The Voice was vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière, maar hij was veel meer dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het verdere leven van Sinatra zijn velen dan ook onbekend.

In Sinatra – Under his skin worden de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band. Daarnaast vertelt Sergio Vyent over de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes.

Geniet van een avond vol herkenning en verwondering over het leven en werken van Sinatra.

Jim Bakkum
Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en was hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen twee passies van Jim samen: zingen en de liefde voor Frank Sinatra.

Sergio Vyent
Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Daarmee is hij de juiste man voor de job: het vertellen van de verhalen in Sinatra – Under his skin.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl