Jim van der Zee - Keep it Fresh

16 december, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Door de technologie van deze tijd kan je tegenwoordig naar alles luisteren wat je wilt en waar je wilt. Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Zanger en gitarist Jim van der Zee doet er alle...

Lees meer

Door de technologie van deze tijd kan je tegenwoordig naar alles luisteren wat je wilt en waar je wilt. Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Zanger en gitarist Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo bijzonder mogelijk te maken. Het gevoel dat hij heeft als hij zingt, dat ene moment, wil hij delen met de luisteraar.

Voor dit theaterconcert bepaalt Jim per week wat hij gaat zingen en met wie hij op het podium zal staan. Soms komt hij alleen en neemt hij de vrijheid om te zingen wat hij op dat moment voelt. Een andere keer neemt hij een band, een begeleider of zangeres mee, waardoor er weer iets compleet nieuws zal gebeuren. ‘Keep it fresh’.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl