Jimmy Sterman en band - A Tribute to Willy DeVille

29 oktober, Muzykkafee DeVille in HIESLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzykkafee DeVille viert 7-jarig bestaan met een 'A Tribute to Willy DeVille'-concert, verzorgd door muzikant Jimmy Sterman en zijn band. Op zaterdagavond 29 oktober a.s. viert Muzykkafee DeVille in Hieslum zijn 7-jarig bestaan met een concert van Jimmy Sterman. Samen met zijn band zal hij een mooi...

Lees meer

Muzykkafee DeVille viert 7-jarig bestaan met een 'A Tribute to Willy DeVille'-concert, verzorgd door muzikant Jimmy Sterman en zijn band.

Op zaterdagavond 29 oktober a.s. viert Muzykkafee DeVille in Hieslum zijn 7-jarig bestaan met een concert van Jimmy Sterman. Samen met zijn band zal hij een mooie selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy DeVille ten gehore brengen. Een avond die liefhebbers van deze muziek absoluut niet mogen missen.
Willy DeVille maakte aanvankelijk naam als leadzanger van de band Mink DeVille en scoorde hiermee in 1977/1978 de internationale hit Spanish stroll en in 1984 de hit Each word's a beat of my heart. En hun Just to walk that little girl home is nog steeds één van de mooiste ballads uit de muziekgeschiedenis. Later ging Willy op de solotoer en leverde hij nog vele andere muzikale meesterwerken af. Hij vermengde in zijn muziek rock met blues, soul en latin.

Muzykkafee DeVille is vernoemd naar Willy DeVille. Het is dan ook niet meer dan logisch dat men het 7-jarig jubileum nu viert met een 'A Tribute tot Willy DeVille'- avond. Aanvankelijk stond het concert in oktober 2020 gepland, ter ere van het 5-jarig jubileum, maar helaas gooide de coronapandemie roet in het eten en om dezelfde reden kon het feest ook vorig jaar niet doorgaan. De zaal gaat om 20.30 uur open.
Binnenkort volgt nog nadere informatie over het concert.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : 21:00 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Muzykkafee DeVille
Tempelreed 14
8762 PK HIESLUM

€ 10,00