Jochem Hamstra en Jeroen Molenaar

21 november t/m 11 december, ALTA BOSCA | g a l e r i e in GORREDIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

JOCHEM HAMSTRA (1962) is een van de belangrijkste Friese kunstenaars van dit moment. Als schilder heeft hij vele gezichten, maar blijft hij tegelijkertijd herkenbaar. Hoofdthema is de mens in zijn dagelijkse worsteling met het leven. Voor de huidige tentoonstelling is een selectie gemaakt uit de ser...

Lees meer

JOCHEM HAMSTRA (1962) is een van de belangrijkste Friese kunstenaars van dit moment. Als schilder heeft hij vele gezichten, maar blijft hij tegelijkertijd herkenbaar. Hoofdthema is de mens in zijn dagelijkse worsteling met het leven. Voor de huidige tentoonstelling is een selectie gemaakt uit de serie 'Inkarnatie', waaraan hij sinds 2014 werkt. Een overzichtstentoonstelling van zijn schilderijen is nog t/m 29 januari 2023 te zien in Museum Belvédère in Heerenveen. Jochem Hamstra woont en werkt in Groningen.

JEROEN MOLENAAR (1979) is 'the new kid on the block'. De tentoonstelling in Gorredijk is de eerste presentatie van zijn schilderijen in Friesland, waar hij vorig jaar vanuit het Overijsselse Zwolle naartoe verhuisde. Zijn doeken ontlenen hun beeldende kracht aan een voortdurende spanning tussen atmosferische ruimte en architectonische constructie. Felle bewegingen en uitgesproken kleurstellingen zorgen daarbij voor een sterke expressie. Jeroen Molenaar woont en werkt in Wijnaldum.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 13:00 - 17:00
zo 11 december 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

ALTA BOSCA | g a l e r i e
Stationsweg 66
8401 DS GORREDIJK
0621287765
www.altabosca.nl
info@altabosca.nl