Jochen Otten - Zijn stinkende best

29 oktober, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jochen Otten kijkt in dit programma naar zichzelf en zijn eigen generatie. Een generatie die het moeilijk heeft met het niet kunnen inlossen van de veel te hoge verwachtingen en de belachelijke eisen die ze stelt aan het leven. Generatie nix. De patatgerenatie. Een generatie die de scheefgroei nie...

Lees meer

Jochen Otten kijkt in dit programma naar zichzelf en zijn eigen generatie.

Een generatie die het moeilijk heeft met het niet kunnen inlossen van de veel te hoge verwachtingen en de belachelijke eisen die ze stelt aan het leven. Generatie nix. De patatgerenatie. Een generatie die de scheefgroei niet wil zien, en denkt dat ze overal recht op heeft. Jochen zal zijn stinkende best doen om die bubbel door te prikken.

'Zijn stinkende best' is een programma waarin Jochen Otten de meest hilarische en treffende stukken uit zijn oeuvre verzameld heeft. Tijdloze grappen, die een nieuwe plek vinden in een verhandeling over het falen van deze tijd. De mens is een soort wensmachine geworden die elke dag zijn eigen tekort schept door te veel te willen!

Over Jochen Otten:
Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comédians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma 'Sluipschutters'. Goed voor meer dan 900 miljoen views op YouTube.

Zijn voorstelling 'Troosten' werd in 2021 uitgezonden op SBS6. Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als 'Jackie', 'Belladonna’s' en 'Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg'.

Eerder schreef Jochen voor 'Dit was het nieuws' en 'Spijkers met Koppen' en hij was radiocolumnist voor de BarryPafShow op 100% NL.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 19,50