Jodymoon - Firestone

16 december, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een gelijknamige tour: 'Firestone'. Verwacht muzikaliteit, creativiteit en twee rasmuzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek. Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in het afgelopen coronajaar dankbaar ...

Lees meer

Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een gelijknamige tour: 'Firestone'. Verwacht muzikaliteit, creativiteit en twee rasmuzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek.

Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in het afgelopen coronajaar dankbaar gebruik gemaakt van de extra tijd om in hun eigen studio in alle rust nieuwe tracks vast te leggen. Vóór corona lag er al het plan om een echte duo-plaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Eentje die het live gevoel weerspiegelt. Het resultaat maakt duidelijk dat Jodymoon in de afgelopen 15 jaar niets heeft ingeboet.

Zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben, sinds ze in 2008 met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland wonnen, 6 studio albums uitgebracht. Ze traden op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië. Hun albums kregen in Nederland stuk voor stuk lovende recensies en werden de afgelopen jaren ook in Duitsland uitgebracht.

Jodymoon live:
Digna Janssen: zang, piano
Johan Smeets: gitaar, dobro, percussie, zang

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 19,00