Johan Derksen Presenteert: Special benefietshow

29 juni, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Benefietconcert Arjan van Dijk Arjan uit Hoogezand is geluidsman, een ouderwetse hardwerkende vakman. Daarbij een zeer bescheiden en sympathieke persoon. Recent heeft hij triest nieuws te horen gekregen. Na een echtscheiding, een woningbrand en de ziekte van zijn vriendin, met wie hij een dochter h...

Lees meer

Benefietconcert Arjan van Dijk

Arjan uit Hoogezand is geluidsman, een ouderwetse hardwerkende vakman. Daarbij een zeer bescheiden en sympathieke persoon. Recent heeft hij triest nieuws te horen gekregen. Na een echtscheiding, een woningbrand en de ziekte van zijn vriendin, met wie hij een dochter heeft, belandde Arjan in de
schuldsanering. Onlangs kreeg hij te horen, dat hij uitgezaaide kanker heeft, de situatie is zo ernstig, dat hij niet meer geopereerd kan worden. Arjan moet met het ergste scenario rekening houden.

Hierdoor kwamen de muzikanten van de “ Sound of america & Blues” theatervoorstelling waar Arjan de afgelopen jaren nauw mee samengewerkt heeft met het idee een benefiet te houden in zijn woonplaats Hoogezand. U kunt een show verwachten met daarin de top van de Nederlandse Blues, Roots en Americana muzikanten: Fokke de Jong, drums (Normaal), Eric v. Dijsseldonk, gitaar (The Revolvers), Roel Spanjers, toetsen (Sunset Travellers) Roelof Klijn, Bass, (The Strikes), Jack Hustinx, akoestisch gitaar (Shiner Twins), vocalisten Erwin Nijhoff, AJ Plug, Hilde Vos, de Engelsman Sean Webster en Amerikanen Malford Milligan en Tollak Ollestad (Michael McDonald). Johan Derksen zal de avond aan u presenteren. Wij hebben Theater Kielzog te Hoogezand bereid gevonden hun medewerking te verlenen aan deze benefiet.

Wij hopen u met dit benefietconcert de mogelijkheid te bieden om uw stadsgenoot, vriend, familielid uit Hoogezand te helpen en te steunen in deze moeilijke periode. Wij willen met u, voor Arjan een onvergetelijke avond organiseren. Wij rekenen daarom op uw steun en massale opkomst en zien u op woensdag 29 juni 2022 tegemoet.

Zoals gebruikelijk bij een benefiet zal de gehele opbrengst worden gedoneerd aan Arjan.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 29 juni 2022 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 29.50 € 29.50

Voorverkoop: https://www.kielzog.nl/theater/benefietconcert-arjan-van-dijk/.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 29,50