Johan van Gulik e.a. - Comedytunes Comedynight

21 oktober, Het Podium in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wegens succes: een nieuwe Comedytunes Comedynight in Hoogeveen, want er valt nooit genoeg te lachen! Plof lekker neer op een stoel in ons Comedycafé en geniet van een avond vol humor. Drie van de beste Nederlandse comedians en een MC vuren in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen op je a...

Lees meer

Wegens succes: een nieuwe Comedytunes Comedynight in Hoogeveen, want er valt nooit genoeg te lachen!

Plof lekker neer op een stoel in ons Comedycafé en geniet van een avond vol humor. Drie van de beste Nederlandse comedians en een MC vuren in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen op je af. Na een avondje Comedytunes sta je weer helemaal ontspannen en opgeladen buiten. Bekijk nu welke comedians er vanavond op het programma staan.

LINE UP COMEDYTUNES COMEDYNIGHT

GERRIE SMITS
Comedian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Deze verhalenverteller en filosoof heeft binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven. Zijn jeugd, zijn liefde, zijn dochter en andere herkenbare thema’s. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit.

JOHAN VAN GULIK
Deze ras-Amsterdammer is een fenomeen op het podium. Bij elke show van Comedytunes laat hij de zaal gieren van het lachen. Is het een grap over vogelgriep of dat zijn vader de befkeizer is van de Heerengracht of een vakantie naar Bali? Het liefste wil je dat Johan nooit meer ophoudt. Johan is een comedian die vaak te zien is in Comedy Cafe Amsterdam.

ARJAN KLETON
Sinds zijn succesvolle debuut Met de fles grootgebracht werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd. En dat is ook precies wat hij zijn publiek wil bieden als comedian. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen.

TOM SLIGTING
Tom is één van de eerste comedians in Nederland. Deze geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Het Podium
Schutstraat 43
7907 CA HOOGEVEEN
0528 275355
www.hetpodium.nl
info@hetpodium.nl

€ 15,00