John Blek

15 december, Lutherse Kerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bloedmooie zang, breekbare liedjes, poëtische teksten en bij vlagen virtuoos fingerpicking-spel, dat is de Ierse singer-songwriter John Blek. Met Nick Drake als grote inspiratiebron weet Blek zijn publiek keer op keer te raken met zijn gevoelige stem en subtiele gitaarspel. Hoewel Blek al vijf steen...

Lees meer

Bloedmooie zang, breekbare liedjes, poëtische teksten en bij vlagen virtuoos fingerpicking-spel, dat is de Ierse singer-songwriter John Blek. Met Nick Drake als grote inspiratiebron weet Blek zijn publiek keer op keer te raken met zijn gevoelige stem en subtiele gitaarspel. Hoewel Blek al vijf steengoede platen heeft uitgebracht, brak hij pas echt door in 2018, toen zijn single Salt in the Water werd genomineerd voor Best Song op de International Folk Music Awards.

Het zou ons niets verbazen als deze Ier een hele grote gaat worden. Met zo’n stem, de prachtige muzikale opbouw en de melancholische melodieën in zijn songs kunnen we veilig concluderen dat we hier te maken hebben met misschien wel één van de mooiste albums van het jaar. John Blek staat tevens bekend om zijn boeiende live shows vol humor, emotie en zijn gepassioneerde muzikale beleving. John is een meesterverteller en een verbluffende fingerpicking-gitarist.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 december 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 14.00

Waar is het?

Lutherse Kerk
Haddingestraat 23
9711 KC GRONINGEN
050 3120376

€ 14,00