Joke Veltman

13 juni t/m 31 juli, RondoM in WILHELMINAOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Al sinds januari stond-ie klaar, de mooie veelzijdige expositie van kunstenares Joke Veltman. Door de coronacrisis kon het niet eerder, maar nu kunnen we aankondigen dat op zondagmiddag 13 juni aanstaande om 15.00 in “RondoM” in Wilhelminaoord deze expositie feestelijk geopend gaat worden met een m...

Lees meer

Al sinds januari stond-ie klaar, de mooie veelzijdige expositie van kunstenares Joke Veltman. Door de coronacrisis kon het niet eerder, maar nu kunnen we aankondigen dat op zondagmiddag 13 juni aanstaande om 15.00 in “RondoM” in Wilhelminaoord deze expositie feestelijk geopend gaat worden met een muzikaal optreden door pianist Tjako van Schie.

Beeldend kunstenaar Joke Veltman is geboren in Amsterdam en woonachtig in Coevorden. Ze heeft een uiteenlopend oeuvre waarin diverse technieken gemengd worden. Haar stijl is deels abstract, deels figuratief en valt op door creatief materiaalgebruik. Joke Veltman is tevens lid van kunstenaarscollectief “Kunst Op 5” en geeft ook schilder- en tekenles. Ze is recentelijk uitgeroepen tot een van de vijf “Sterke Vrouwen van Coevorden” vanwege haar betrokkenheid bij diverse maatschappelijke en culturele projecten.

De entree op zondagmiddag 13 juni is vrij, zaal open vanaf 14.30. Wel moet u even reserveren via 0653681895 of tjschum@gmail.com in verband met beperkt aantal plaatsen.

Lees minder

Data en tijden

zondag 13 juni 2021 t/m zaterdag 31 juli 2021

vrijdag : 14:00-17:00
zaterdag : 14:00-17:00

Toelichting: zo 13 juni,15.00 feestelijke opening met live muziek van Tjako van Schie

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

RondoM
Linthorst Homanstraat 22
8384 EE WILHELMINAOORD

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader