Jolly Mangos

22 mei, Boerderij Kamps in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; feestmuziek. De band is ontstaan ??uit een bizar toeval dat accordeonist Coen Gülcher en gitarist Sander Kuin hun instrumenten mee hadden genomen naar een wintersportreis. Nadat die onafscheidelijke klik was gemaakt, reisde het duo door Italië, Colombia, België en Frankrijk om een ??eigen sou...

Lees meer

Band; feestmuziek.

De band is ontstaan ??uit een bizar toeval dat accordeonist Coen Gülcher en gitarist Sander Kuin hun instrumenten mee hadden genomen naar een wintersportreis. Nadat die onafscheidelijke klik was gemaakt, reisde het duo door Italië, Colombia, België en Frankrijk om een ??eigen sound te smeden.

Het geluid wordt nu uitgebreid met de komst van percussionist Alex Vergara. Zoet & pittig!

Het trio was te zien op verschillende festivals zoals Landjuweel, de Zon, Wildeburg, het Jazz Festival in Den Haag, ADE, Into the Woods en Paradiso. Sinds het voorjaar van 2019 werken ze aan hun gezamenlijke debuutalbum en in 2020 kon daar vanwege de coronapandemie alle nodige tijd aan besteed worden.

Het album Chutney wordt in eigen beheer uitgebracht en is opgenomen met producer Stijn van Rijsbergen (bekend van Lucas Hamming.)

Lees minder

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 14:30

Waar is het?

Boerderij Kamps
Kamps 1
9451 TB ROLDE
0592 859382
info@journeypraktijkkamps.nl