Jon van Eerd e.a. - Zo vader zo zoon

4 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een wervelwind van dolkomische, hilarische situaties Harrie Vermeulen is terug in een gierend, gek familiefeest vol onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen. Jon van Eerd laat zich opnieuw van zijn meest grappige kant zien, met onder meer Joey Schalker, Nandi van Beurden en Ar...

Lees meer

Een wervelwind van dolkomische, hilarische situaties
Harrie Vermeulen is terug in een gierend, gek familiefeest vol onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen. Jon van Eerd laat zich opnieuw van zijn meest grappige kant zien, met onder meer Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé aan zijn zijde.

Harrie woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Hoewel zoonlief slim en geslaagd is in het zakenleven, is hij privé ontzettend naïef. Zijn arrogante, zelfingenomen secretaresse wil junior aan de haak slaan, maar voelt de kritische ogen van vader Harrie prikken. Ze doet er daarom alles aan om hem het huis uit te werken. Is er niet een datingsite voor ouderen waarop hij een oud besje kan ontmoeten?

Harrie zou Harrie natuurlijk niet zijn, als hij hier geen stokje voor zou steken. Hij heeft een veel leukere, lieve vrouw voor zijn zoon op het oog. Met een ingenieus plan wil hij tegelijkertijd de heks lozen en een leuke schoondochter regelen. Samen met een oude vriend stelt Harrie alles in het werk om de ogen van junior te openen.

Toch blijkt de route niet zonder drempels, hordes, stoplichten, hefbomen en andere obstakels. Zeker niet wanneer zoonlief zelf een duit in het zakje doet… Een wervelwind van dolkomische, hilarische situaties voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 4 november 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl