Jon van Eerd e.a. - Zo Vader Zo Zoon

23 maart 2023, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zo Vader Zo Zoon Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a. De voorstelling is ook te beleven met een visuele beperking, want er is een blindentolk met live audiobeschrijving Met ‘Zo vader zo zoon’ waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater...

Lees meer

Zo Vader Zo Zoon Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.

De voorstelling is ook te beleven met een visuele beperking, want er is een blindentolk met live audiobeschrijving

Met ‘Zo vader zo zoon’ waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Jon van Eerd laat zich als Harrie Vermeulen wederom van zijn grappigste kant zien in een topkomedie vol onbetaalbaar grappige misverstanden en verwikkelingen. Harrie woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar zo slim als junior is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Als de zelfingenomen secretaresse zoonlief aan de haak wil slaan, bedenkt Harrie een plan om haar te lozen.
De voorstelling is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom.

Kaarten voor mensen met een visuele beperking kunnen niet online worden besteld, maar via de afdeling Klant & Service te bereiken via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 23 maart 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 35.00

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 35,00