Jonathan Rhodes

10 juni, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zanger; Amerikaanse roots. Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie. Jonathan Rhodes schrijft uitstekende liedjes met lyrics die het de moei...

Lees meer

Zanger; Amerikaanse roots.

Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie.

Jonathan Rhodes schrijft uitstekende liedjes met lyrics die het de moeite waard maken om in de liner notes te kijken. Zijn geluid leunt op Amerikaanse roots met een mespuntje gospel. Kleine fragiele liedjes worden afgewisseld door uptempo roots rock, waardoor je als luisteraar steeds dichter naar het puntje van je stoel schuift.

Hij vertelt verhalen zonder bescheiden te zijn en betreedt het toneel als de antiheld in zijn eigen avonturen. De niet-zo-dappere idealist die op zoek is naar nuance en bevestiging, terwijl het hem de moed ontbreekt om zijn geheime verlangen naar een eenvoudiger leven te volgen.

In 2022 bracht Jonathan Rhodes zijn debuut-EP Dirt uit. 3voor12 schreef daarover "Het is een voorbeeldige introductie van zijn kunnen. Deze verhalenverteller drijft op kwaliteit en visie, en weet uitermate te overtuigen als songwriter.". Nu komt hij in het café van Neushoorn met zijn kersverse EP, nummers en nog vele andere vette muziek.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 10 juni 2022 : vanaf 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 3.00

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 3,00