Jong Oranje - Jong Duitsland

24 juni, Sneker Sporthal in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Voor het eerst sinds vijf jaar wordt er op vrijdag 24 juni weer internationaal volleybal gespeeld in Sneek. Het herenteam van Jong Oranje treedt in de Sneker Sporthal aan tegen Jong Duitsland. Het oefenduel tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten van Duitsland is in het kader van de voorbereiding...

Lees meer

Voor het eerst sinds vijf jaar wordt er op vrijdag 24 juni weer internationaal volleybal gespeeld in Sneek. Het herenteam van Jong Oranje treedt in de Sneker Sporthal aan tegen Jong Duitsland.

Het oefenduel tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten van Duitsland is in het kader van de voorbereiding op het EK- kwalificatietoernooi. De oefeninterland is de eerste uit een serie van drie ontmoetingen. Jong Oranje, onder leiding van bondscoach Arnold van Ree – die als speler uitkwam voor het toenmalige Animo, één van de voorloper van VC Sneek – probeert zich te kwalificeren voor het EK in Italië.

De volleybalbond Nevobo is er van overtuigd dat de organisatie bij VC Sneek in goede handen is. De laatste keer dat er internationaal volleybal in Sneek werd gespeeld was tijdens de Europacup van het vrouwenteam in 2017.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 juni 2022 : 19:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 7.50
Kinderen : € 5.00 (t/m 16 jaar)

Voorverkoop: Kaarten reserveren kan door een mail te sturen naar info@vcsneek.nl.

Waar is het?

Sneker Sporthal
Van Giffenstraat 3
8601 EX SNEEK

€ 7,50