Joost Dijkema & Friday The 13th Band

13 januari 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze eigenzinnige muzikant is één van de weinige experimentele fingerpick-gitaristen uit Nederland. Zijn debuutplaat 'Sacred Revelations' uit 2016 neemt de luisteraar mee op een avontuurlijke reis langs melancholieke lonerfolk en intense gitaar composities. Na zijn tweede plaat 'Time Thief' uit 20...

Lees meer

Deze eigenzinnige muzikant is één van de weinige experimentele fingerpick-gitaristen uit Nederland. Zijn debuutplaat 'Sacred Revelations' uit 2016 neemt de luisteraar mee op een avontuurlijke reis langs melancholieke lonerfolk en intense gitaar composities.

Na zijn tweede plaat 'Time Thief' uit 2019 komt nu 'After Thunder Sun' uit. Musicmaker schrijft: "Time Thief is een zeer verrassend album van een gitaarartiest die zich haarfijn weet te uiten met zijn expressieve fingerpickingspel en die blijven intrigeren tot het slotakkoord". Tevens ontvangt de plaat vijf sterren van het Engelse blad Shindig!. Joost Dijkema treedt op tijdens Take Root in 2017, in Chicago, in Nashville, op Beale Street in Memphis, Manana Manana, toert herhaaldelijk door Italië en speelt in diverse clubs in Nederland. In 2020 staat één van zijn composities op de compilatie 'Imaginational Anthem X', uitgebracht door de Amerikaanse Tompkins Square Records.

Support: Waswas
Waswas is de alias van Alessandro Denti en houdt zich vooral bezig met gitaarwerk. Hij is woonachtig in Utrecht, maar komt van oorsprong uit Italië. In zijn tienerjaren is hij begonnen met muziek maken en sindsdien is hij bezig met produceren van primitivisme, folk, blues, improv en soundscapes. Hij heeft meerdere albums uitgebracht voor Ramble records (AUS), Scissor Tail Records (USA) en Improshit records (ITA).

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 13 januari 2023 : 20:30 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 7,50