Joost Dijkema en Buck Curran

9 juni, Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd) in OOSTERWIJTWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Joost Dijkema speelt samen met Buck Curran Americana zoals ze het in Amerika nauwelijks meer durven maken. Joost Dijkema uit Rolde, woon achtend in Haren, geldt als een eigenzinnige muzikant. Hij speelt bezwerende, verbluffende akoestische gitaarpareltjes afgewisseld met prachtige songs met warme v...

Lees meer

Joost Dijkema speelt samen met Buck Curran Americana zoals ze het in Amerika nauwelijks meer durven maken.

Joost Dijkema uit Rolde, woon achtend in Haren, geldt als een eigenzinnige muzikant. Hij speelt bezwerende, verbluffende akoestische gitaarpareltjes afgewisseld met prachtige songs met warme vocalen waarin observaties en zielenroerselen uit heden en verleden centraal staan. Zijn debuutplaat Sacred Revelations neemt de luisteraar mee op reis langs melancholieke lonerfolk en intense gitaar composities. De Volkskrant schreef: "...En wat is Sacred Revelations een prachtplaat geworden. Americana zoals ze die in de VS nauwelijks meer durven maken. Blues, country en folk met het soort van de duivel bezeten akoestische gitaarinstrumentaaltjes uit de school van John Fahey en Jack Rose. Ronduit subliem."
In 2019 kwam de lp/cd Time Thief uit die in het Engelse muziekblad Shindig! vijf sterren kreeg. Tevens is Dijkema uitvoerend componist bij de succesvolle theater productie De Poolse Bruid. In het najaar van 2022 komt zijn derde plaat uit.
In Oosterwijtwerd treedt Joost op met Buck Curran, een uit Florida USA afkomstige uit singer-songwriter.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 9 juni 2022 : 19:30 - 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 34.00

Toelichting: incl. eten.

Waar is het?

Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd)
Schoolweg 2A
9911 PA OOSTERWIJTWERD
eetcafedeboerderij.com

€ 34,00