Joost Dijkema

20 juni, Roodehaan eten & drinken in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Joost Dijkema live in Westeremden bij Roodehaan live. Joost Dijkema (Assen ‘89) is een bezeten en bevlogen muzikant, die geen gelegenheid onbenut laat om zijn razende fingerpicking licks van de snaren te laten spatten, geïnspireerd door gitaarvirtuozen als Michael Chapman & Leo Kottke. Joost bracht...

Lees meer

Joost Dijkema live in Westeremden bij Roodehaan live.

Joost Dijkema (Assen ‘89) is een bezeten en bevlogen muzikant, die geen gelegenheid onbenut laat om zijn razende fingerpicking licks van de snaren te laten spatten, geïnspireerd door gitaarvirtuozen als Michael Chapman & Leo Kottke.
Joost bracht zijn eerste album ‘Sacred Revelations’ in 2016 uit. De negen nummers op dit album variëren van hartverscheurende loner-songs tot avontuurlijke, instrumentale nummers op de 6- en 12-snarige gitaar zonder te experimenteel te worden.
Dijkema deelde podia onder andere met Malcolm Holcombe, Eric Taylor, Jason Isbell en King Of The World. In juni 2017 ontving hij de titel “The City Musician Of Groningen City”. In hetzelfde jaar werd hij uitgenodigd om het beroemde Take Root Americana Festival te spelen in zijn geboortestad, de eerste “Nederlander” in negentien jaar!
In 2019 presenteert Dijkema zijn tweede album “Time thief” met 11 indringende nummesr over verlies, falen, door omstandigheden al of niet gewiste herinneringen, liefde, kracht en alle positieve en negatieve overpeinzingen voor de nabije toekomst. Dit alles weer omlijst door ingenieuze gitaarexploraties, emotionele ballades en eigenzinnig groovende bluegrass.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 juni 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Roodehaan eten & drinken
Kosterijweg 10A
9922 PK WESTEREMDEN
0595-785330
www.roodehaan.com
info@roodehaan.com

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader