Joris Linssen & Caramba

14 oktober, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nederlandstalige muziek, maar dan met een Mexicaans pepertje! Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. De rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerde de band door Mexico en gingen ze voo...

Lees meer

Nederlandstalige muziek, maar dan met een Mexicaans pepertje!

Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. De rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerde de band door Mexico en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij eten en onderdak verdiend moest worden met het maken van muziek. De vijf amigo’s spelen elke keer weer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten.

Eten in Lewinski
Lewinski is een culinair podium. Wil je voorafgaand aan de show heerlijk en gezellig mee-eten? Dat kan! Stuur een mailtje met je naam, het aantal personen en het concert waarvoor je tickets hebt naar info@lewinski.nl. Eventuele dieetwensen/allergieën kun je ook via die weg doorgeven. De keuken is op concertdagen geopend tussen 18:00 en 19:30 en de prijs van een maaltijd bedraagt €17,50 p.p.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 14 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 20.00

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 22,50