Joseph Wresinski Cultuur Stichting - Zie de mens

24 september, Kerkelijk Centrum De Schakel in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door 9 acteurs van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting. Op 24 september wordt in de Schakel te Camminghaburen de theatervoorstelling Zie de mens opgevoerd. Hiervoor wordt de kerkzaal omgetoverd tot theater. Er zijn 9 acteurs die elk op een eigen podium staan. De toeschouwers zitten daar m...

Lees meer

Toneel door 9 acteurs van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting.

Op 24 september wordt in de Schakel te Camminghaburen de theatervoorstelling Zie de mens opgevoerd. Hiervoor wordt de kerkzaal omgetoverd tot theater. Er zijn 9 acteurs die elk op een eigen podium staan. De toeschouwers zitten daar midden tussenin, op 1,5 meter van elkaar. Zo is de voorstelling coronaproof en toch intiem.

Zie de mens wordt voor u gespeeld door een multicultureel theatercollectief van mensen die leven in kwetsbare en kansarme situaties, en theatermakers. Samen nemen zij u mee op een poëtische reis door de Nederlandse samenleving, zoals deze gezien en beleefd wordt door mensen aan de voet van de maatschappelijke ladder. Zie de mens is een persoonlijk document gebaseerd op autobiografische geschiedenissen uit hun leven. Zo brengt de theatervoorstelling op een authentieke manier een wereld over het voetlicht, die gewoonlijk ongezien en ongehoord blijft.

Naast dat Zie de mens een bijzondere theaterervaring is, dragen wij onze kennis van armoede over en roepen op tot solidariteit met allen die kansarm en kwetsbaar zijn. Op die manier hopen wij mensen te inspireren om samen te bouwen aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen zich thuis en veilig voelt.

De voorstelling is gratis toegankelijk.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: vrijwillige bijdrage.

Waar is het?

Kerkelijk Centrum De Schakel
Havingastate 7
8925 AZ LEEUWARDEN
058 2672450

gratis