Judith Bouma en Siebert Nix

19 december, Museum De Buitenplaats in EELDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mezzosopraan en pianist werken samen voor prachtige kerstliederen Mezzosopraan Judith Bouma genoot haar opleiding klassieke zang aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen bij Jan van Zelm en bij Gerda van Zelm in Den Haag. Zij volgde vele masterclasses en vocal coaching bij professionele coa...

Lees meer

Mezzosopraan en pianist werken samen voor prachtige kerstliederen

Mezzosopraan Judith Bouma genoot haar opleiding klassieke zang aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen bij Jan van Zelm en bij Gerda van Zelm in Den Haag. Zij volgde vele masterclasses en vocal coaching bij professionele coaches. Regelmatig geeft zij liedrecitals van klassiek tot hedendaagse muziek. Zij was als soliste te horen in verschillende vocale vertellingen en muzikale composities.

Pianist Siebert Nix voltooide zijn vakopleiding aan het Conservatorium van Groningen in 1986. Met een beurs uit het Andrea Elkenbracht-fonds volgde hij lessen en meestercursussen in Londen en Amsterdam.
Naast zijn lespraktijk is Siebert werkzaam als concertpianist in het Grieg Pianoduo sinds1987, waarmee hij vele optredens heeft verzorgd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, en Noorwegen. Als begeleider van zangers en instrumentalisten verzorgde hij vele concerten, masterclasses en koorprojecten. Siebert Nix is een veelgevraagd jurylid bij pianoconcoursen w.o. het International Grieg Competition in Oslo en het Haydn Muziek Festival in Groningen.

Helaas is het vanwege de corona periode niet mogelijk om gebruik te maken van een Museumjaarkaart of Vriendenpas voor korting.

Lees minder

Data en tijden

zo 19 december 2021 : 16:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Museum De Buitenplaats
Hoofdstraat 76
9761 EK EELDE
050 3095818
www.museumdebuitenplaats.nl
info@museumdebuitenplaats.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader